Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

16 Noiembrie - Ziua Internațională a Toleranței

Astăzi, 16 noiembrie, este marcată Ziua Internaţională a Toleranţei, pentru a îndemna omenirea la înţelegere şi respect reciproc, dialog şi cooperare între culturi, civilizaţii şi popoare.

 

Această zi a fost proclamată la 16 noiembrie 1995, în cadrul Conferinţei generale a UNESCO de la Paris, când statele membre UNESCO au adoptat „Declaraţia principiilor toleranţei’”, enunţată în 1986, care defineşte termenul de toleranţă ca fiind respectul, acceptarea şi aprecierea diversităţii şi bogăţiei culturale, a manierelor de exprimare, a calităţii noastre de fiinţe umane.

 

Zi de zi, promovăm respectul, înțelegerea și acceptarea. La ARI, credem cu tărie în diversitate și toleranță ca valori fundamentale.

 

Cum poți sărbători Ziua Toleranței cu ARI?

Postează o poveste despre cum promovezi toleranța în viața ta de zi cu zi. Folosește hashtag-urile noastre #ARI și #InternationalToleranceDay

 

La ARI, suntem dedicați unui mediu de lucru incluziv și respectuos. Fiecare aduce cu sine o bogăție de experiențe și abilități unice, și astăzi sărbătorim această diversitate care ne face mai puternici ca echipă. Vă îndemnăm să acționați cu grijă, îngăduinţă, indulgenţă, răbdare și cu empatie față de cei ce ne înconjoară.

 

Alătură-te și tu la sărbătoarea Toleranței!

#InternationalToleranceDay#ARI#Diversitate

 

 Mai jos găsiți link-ul unui video de apel al ARI cu prilejul Zilei Internaționale a Toleranței

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda