Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

Concursul de desene pentru copii “Împreună, dar diferiți” și-a desemnat câștigătorii!

Cu prilejul Zilei Internaționale a Toleranței, Agenția Relații Interetnice a organizat concursul de desene pentru copii “Împreună, dar diferiți”. Concursul s-a adresat tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-15 ani, din Republica Moldova.
 
40 de copii din mun. Chișinău și din raioanele Florești, Fălești, Ștefan Vodă, Anenii-Noi au realizat desene în care au ilustrat cum văd ei TOLERANȚA. Fiecare dintre tinerii artiști a pictat subiectul în felul său. Unii au abordat mai multe probleme globale, cum ar fi pacea pe pământ, pentru alții prietenia este foarte importantă, în timp ce alții optează pentru egalitate.
 
Astfel, de Ziua Internațională a Toleranței desenele sunt expuse publicului într-un spațiu din incinta Casei Naționalităților, dar și în formatul online pe pagina de socializare a instituției https://www.facebook.com/AgentiaRelatiiInteretnice/videos/1096045767879640.
 
Ținând cont de situația epidemiologică, doar câțiva concurenți și organizatorii au luat parte la ceremonia de decernare a premiilor. Agenția Relații Interetnice vă mulțumește pentru creativitate, imaginație, atitudine și participare la concursul de desene și Vă îndemnăm să fiți toleranți precum sunt și mesajele din fiecare lucrare!

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda