Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

Directorul general al ARI, Dmitri Moruz a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA, Kent D. Logsdon

Dmitri Moruz, directorul general al Agenției Relații Interetnice a avut o întrevedere cu E.S. dl Kent D. Logsdon, Ambasadorul SUA în Republica Moldova. În cadrul discuției, care a avut loc la Agenția Relații Interetnice, părțile au vorbit despre bogăția și diversitatea națiunii multiculturale din Republica Moldova și despre contribuția pe care aceste comunități o pot aduce în procesul de integrare europeană a țării.

 

În discuție, Dmitri Moruz  a abordat subiectul privind provocările Agenției în noul an de activitate. De asemenea, oficialul a apreciat relațiile bilaterale foarte bune între state și a mulțumit pentru asistența pe care Statele Unite o acordă domeniului drepturilor omului în Republica Moldova.

 

La rândul său, Ambasadorul SUA, E.S. dl Kent D. Logsdon,  a vorbit despre rolul instituției în promovarea drepturilor comunităților defavorizate și în consolidarea păcii și coeziunii interetnice.

În acest sens, oficialul american a subliniat faptul că administrația Biden-Harris a plasat promovarea echității rasiale, etnice și religioase în centrul politicii externe al SUA.

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda