Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

Președintele ”Asociaţiei Internaţionale de Prietenie şi colaborare Moldova şi Rusia”, Iurii Maximov a împlinit 80 de ani de la naștere!

Agenția Relații Interetnice adresează felicitări dlui Iurii Maximov, președintele organizației etnoculturale, acreditată pe lângă ARI, ”Asociaţia Internaţională de Prietenie şi colaborare Moldova şi Rusia”, cu ocazia onorabilului eveniment de 80 de ani de la naștere, sărbătorit la data de 15 ianuarie.

 

 

Dl. Iurii Maximov, membru activ al Consiliului Coordonator al organizațiilor etnoculturale și-a adus contribuția incontestabil la promovarea relațiilor interetnice și păstrarea identității etnice, fiind printre cei care au pus temelia la crearea instituției de stat și mai apoi activând în calitate de specialist în cadrul Departmanetului Relații Interetnice, astăzi Agenția Relații Interetnice.

 

 

În palmaresul realizărilor organizației etnoculturale se înscriu numeroase proiecte în domeniul păstrării și valorificării limbii, culturii și tradițiilor ruse, printre care enumărăm proiectele „Memoria eternă”, „Cantemiriana”, „Clasicii și moderniștii”, „Orașe înfrățite cu Chișinăul”, „Compatrioți” și multe altele.

 

 

Apreciem efortul Dlui Maximov investit în promovarea culturii, datinilor, tradiţiilor şi limbii etnicilor ruși din Republica Moldova, precum și toleranţei interetnice, contribuţia la facilitarea relaţiilor civice şi valorificarea patrimoniului cultural.

 

Agenția Relații Interetnive adresează sincere urări de sănătate, noi realizări, bucurie și fericire alături de cei dragi.

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda