Guvernul Republicii Moldova

Agenția Relații Interetnice

A A A

Uniți împreună, pentru o viață mai bună!

La data de 21 mai am fost martorii unui eveniment istoric în drumul către integrarea în Uniunea Europeană. Adunarea  Națională ”Moldova Europeană” a adunat zeci de mii de oameni care și-au arătat dorința unui viitor mai prosper în Europa, bazat pe principiile democrației, statului de drept și respectului pentru drepturile omului. Cu drapele în mână și dorința de schimbare, au transmis un mesaj și reprezentanții comunităților etnice, cetățeni ai Republicii Moldova, care au participat la Adunarea Națională, cei care sunt alături de Agenția Relații Interetnice cu care implementăm politica statului în domeniul relațiilor interetnice.

 

Suntem mândri să afirmăm că integrarea europeană este drumul nostru ales prin care ne angajăm să construim o Moldovă multiculturală, multilingvă și europeană. Doar uniți vom reuși, doar împreună și în înțelegere vom face lucruri frumoase pentru Republica Moldova!

 

Cetățenii prezenți la Adunarea Moldova Europeană au votat o Rezoluție, prin care au afirmat aspirația Republicii Moldova de a deveni membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

Textul Rezoluției poate fi accesat aici bit.ly/430Tv4p

Agenda

Nu există încă articole.

Subscribe to Agenda